Croniques Del 6 I Altres Retalls De La Claveguera Policial PDF

El libro Croniques Del 6 I Altres Retalls De La Claveguera Policial en formato PDF. El libro Croniques Del 6 I Altres Retalls De La Claveguera Policial en formato MOBI. El libro Croniques Del 6 I Altres Retalls De La Claveguera Policial en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor David Fernandez. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Croniques Del 6 I Altres Retalls De La Claveguera Policial Image
FECHA
2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,30 MB
ISBN
9788496044807

DESCRIPCIÓN

Aquesta història arrenca el 28 d'octubre de 1996 amb el desallotjament manu militari del Cinema Princesa i arriba fins a l'absolució dels Tres de Gràcia. Amb un protagonista central: el Grup VI de la Brigada Provincial d'Informació del Cos Nacional de Policia, especialitzat en la repressió a la dissidència política i social.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Cróniques del sis i altres detalls de la claveguera policial claveguera policial escuchas policials metodes il·legals tortures torturas detencions espionatge agressions abusos policials brigada ...

Tot plegat queda retratat en el llibre 'Cròniques del 6 i altres retalls de la claveguera policial', publicat 2006 per un periodista gracienc llavors desconegut pel gran públic anomenat David Fernández.

LIBROS RELACIONADOS